Карагър: Има нещо нередно с атаката на Ливърпул


Н. Гавазов

 Карагър: Има нещо нередно с атаката на Ливърпул

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър разкритикува представянето на атакуващата линия на мърсисайдци, което те демонстрираха в мача от 18-ия кръг на английската Висша лига с Арсенал (1:1).

"Гледайки атакуващата тройка на Ливърпул, искам да кажа, че има нещо нередно с нея. Гакпо е с отбора от почти година и имаше проблясъци на добра игра, но това не е достатъчно. След миналогодишната контузия на коляното Луис Диас изглежда като бледа сянка на предишното си аз. Наистина смятам, че той трябва да се докаже през втората половина на сезона, в противен случай Ливърпул ще излезе на трансферния пазар през лятото. Човек получава усещането, че не са успели да заменят добре Мане и Фирмино.

Знам, че Дарвин Нунес започна на пейката и е в лоша форма за отбелязване на голове, но Нунес трябва да е близо до върха в списъка на отбора. Добре, Салах е номер едно, Нунес е номер две, но кой друг ще играе в предната тройка?!“, заяви Карагър.

Припомняме, че в момента най-резултатният играч на Ливърпул е Мохамед Салах . Египтянинът взе участие в 25 мача във всички турнири, в които отбеляза 16 гола и осем асистенции.

  Сподели
432