Ван Дайк: Само един отбор искаше да победи


Н. Гавазов

Ван Дайк: Само един отбор искаше да победи

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк говори за равенството в мача от 17-ия кръг на английската Висша лига с Манчестър Юнайтед. Срещата завърши при резултат 0:0

"Разстроен ли си от резултата? 100%. Ако погледнете как играхме мача, ние притежавахме топката и създадохме толкова много положения. Само един отбор се опита да победи. Разбира се, ние искаме да спечелим всеки мач, затова се разстройваме. Понякога пробивахме твърде лесно, а можехме да дадем разрязващ пас. Понякога липсваше правилното решение.

Разбира се, ние продължаваме да играем, но е разочароващо, защото превъзхождахме във всеки аспект. В резултат на това те са доволни от точката, а ние сме разочаровани.

Очевидно не са в най-добрата си форма. Идвайки тук, вие се страхувате от заплахата, която носим. Трябваше да спечелим. Трябва да се поучим от определени ситуации и знам, че ще го направим. Миналата година не подходихме в най-доброто настроение към мача с Манчестър Юнайтед, но спечелихме убедително, но миналата година не се брои сега“, заяви Ван Дайк.

  Сподели
315