Легенда: Модрич да погледне до къде стигна Бербатов


Н. Гавазов

Легенда: Модрич да погледне до къде стигна Бербатов

Легендата на Тотнъм Мики Хазард нападна звездата на „шпорите" Лука Модрич, давайки му пример с българския нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, съобщава RTE Interactive. Както е известно, хърватският полузащитник заяви, че желае да бъде обявен за трансфер и да премине в Челси, но босът на Тотнъм Даниел Леви настоява, че Модрич не се продава.

Напрежението ескалира през уикенда, когато халфът настоя, че миналата година е имал „джентълменско"споразумение с шефовете си да бъде продаден през настоящото лято. Това от своя страна вбеси Даниел Леви, който днес опроверга информацията.

"Модрич трябва да погледне Димитър Бербатов, който поиска трансфер в Манчестър Юнайтед. Там той спечели няколко трофея, но какво от това? В Тотнъм той бе титуляр, докато на „Олд Трафорд" понякога не е дори сред резервите. По-добре е да играеш за добър отбор, отколкото да си резерва за голям. Лошото е, че ще гледаме Модрич в синя фланелка през новия сезон. Това е разочароващо, ясно е, че играчът иска да отиде в Челси", заяви Хазард.

 

  Сподели
117