Робъртсън е доволен от процеса на своето възстановяване


Н. Гавазов

Робъртсън е доволен от процеса на своето възстановяване

Крайният защитник на Ливърпул Анди Робъртсън говори за процеса на възстановяване след операция на рамото.

29-годишният Робъртсън е извън строя от международната пауза през октомври, когато изкълчи рамото си в мач с Шотландия и беше принуден да легне под ножа.

Оттогава Робъртсън вече пропусна седем мача на Ливърпул. В момента Анди все още е далеч от завръщане в игра или дори от подновяване на тренировки, но състоянието на играча се подобрява.

"Оправям се, бавно и сигурно. Операцията мина успешно и това е най-важното. Няма усложнения след нея или нищо.

Дотук добре. Операцията бе преди три седмици и всичко върви добре. Просто трябва да вървя стъпка по стъпка, седмица след седмица. Всичко бе добре до този момент и се надявам да продължи да бъде така. Надявам се да се върна към заниманията на тревата, преди да разберем за това.

Срокове? Все още не изпреварвам себе си. Просто се опитвам да го приемам седмица след седмица. Опитвам се да не се обезсърчавам – не съм свикнал да бъда контузен, така че се опитвам да постигна малки победи всяка седмица.

Не искам да определям конкретен мач, към който мога да се върна. Просто се движа бавно, но сигурно и когато дойде времето за работа, ще направя всичко възможно да се върна на терена възможно най-скоро“, заяви Робъртсън.

  Сподели
172