Бербатов: Антони трябва да спре с глупавите финтове


Н. Гавазов

Бербатов: Антони трябва да спре с глупавите финтове

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели мнението си за бразилското крило на "червените дяволи" Антони.

"Очевидно Тен Хаг изпитва слабост към Антони, защото всеки треньор се отнася към определени играчи по този начин. Антъни трябва да оправдае доверието на треньора всеки път, когато стъпи на терена. Той трябва да даде всичко от себе си на терена, за да каже по този начин: "Да, шефе, имаш ми доверие и не искам да подведа теб и отбора".

В момента обаче Антони не се справя добре. Така че моят съвет към него би бил да играе просто и да не усложнява играта твърде много. В момента, в който започнеш да мислиш, че си Роналдиньо или Зидан, докато изпитваш проблеми в играта, ще страдаш още повече.

Не се опитвай да правиш глупави неща като финтове, които не са от полза за отбора. Толкова си бърз, използвай скоростта си, за да се появиш зад защитниците, да овладееш топката и да започнеш да отбелязваш асистенции или голове. Ето колко е просто. Трябва да си дисциплиниран и концентриран – не е толкова трудно“, заяви Бербатов.

  Сподели
237