Скоулс: Ман Юнайтед е неефективен във всичко


Н. Гавазов

Скоулс: Ман Юнайтед е неефективен във всичко

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс обвини бившия си клуб в слабо представяне.

Съвсем скоро британският бизнесмен Сър Джим Ратклиф може да придобие 25 процента от акциите на Юнайтед, а феновете възлагат надежди на възстановяването на клуба.

Според Скоулс Юнайтед се нуждае от основен ремонт на всички нива, защото "червените дяволи" в момента не се държат като организация от световна класа.

"Той (Сър Ратклиф) има много работа в този футболен клуб. По мое мнение, това е футболен клуб от световна класа, който не действа по подходящ начин, не се държи по съответния начин. Това минава от първия отбор до момчетата в академията ..

Те са неефективни във всяко отношение. Стадионът има нужда от обновяване - обичам този стадион, но ако хората настояват за обновяване, трябва да се случи. Сигурно и тренировъчното игрище не е на ниво. Историята е единственото нещо, което е в ред точно сега. Трябва да привлечем нови играчи, нов персонал на всички нива в клуба, за да напишем нова история.

Това е най-големият клуб в света и трябва да се промени в почти всичко. В момента всички са неефективни: играчите, персоналът, целият отбор. Това е огромна задача и феновете ще бъдат щастливи, ако тези 25 процента са първата стъпка към пълна смяна на собствеността, защото те не искат Глейзър тук“, заяви Скоулс по TNT Sports.

  Сподели
362