Бербатов даде съвет на Магуайър


Н. Гавазов

Бербатов даде съвет на Магуайър

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва защитника на "червените дяволи"  Хари Магуайър да обуздае егото си и "да не прави големи грешки".

Въпреки решението на мениджъра на Юнайтед Ерик Тен Хаг да му отнеме капитанската лента, Магуайър реши да не напуска "Олд Трафорд" миналото лято.

Магуайър направи само една поява като титуляр във Висшата лига за Юнайтед този сезон, но Бербатов вярва, че 30-годишният англичанин може да спаси кариерата му в "червените дяволи".

"Хари Магуайър бе добър срещу Брентфорд. Той може да остане концентриран само когато му се даде шанс и да не прави глупави грешки.

Когато той говори, можете да видите, че Хари има доверие в способностите си. Когато получи капитанската лента, увереността му нарасна, но и егото му.

Сега капитанството му бе отнето и егото му пострада. Той трябва да възстанови отношенията си с феновете. Той отново има възможност да покаже, че може да се справи с всичко.

Както видяхме в документалния филм за Бекъм, Хари преминава през трудни времена, но се надяваме, че ще намери изкупление в края на собствения си филм“, заяви Бербатов.

  Сподели
379