Сунес с тежка присъда за Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Сунес с тежка присъда за Ман Юнайтед

Легендата на Ливърпул Греъм Сунес смята, че похарчените £180 милиона през лятото не са направили Манчестър Юнайтед по-силен.

"Не мисля, че Манчестър Юнайтед е по-добър от миналия сезон.

Те похарчиха £72 милиона за млад централен нападател в лицето на Расмус Хьойлунд, чиято статистика за голове не е впечатляваща. Той изигра 34 мача за Аталанта и отбеляза само 10 пъти. И сега той дойде в лига, в която наистина е трудно да се вкарват голове. Аз може да греша, но привличането на някой, който не е доказан голмайстор, е огромен риск.

Преди пет години написах статия за това как това е последният шанс на Антони Марсиал. И той все още започва мачове и е острието на техните атаки. Той не е играч на Манчестър Юнайтед. Той ще ви зарадва, но след това ще ви подведе.

Все още смятам, че Антони или Джейдън Санчо не са дългосрочни решения за Юнайтед, ако искат да спечелят Висшата лига или Шампионска лига. Те все още разчитат на Маркус Рашфорд.

Мисля, че Онана ще ги направи по-добри в защитата на топката, но ще направи ли най-важното нещо: да държи топката извън собствената си мрежа? Не съм сигурен в това.

Бях силно критикуван, че казах това, но не виждам нищо страхотно в Каземиро. Той е добър играч, но не е някой, за когото бихте платили пари, за да видите как играе“, заяви Сунес.

  Сподели
496