Модрич се извинява, а Тотнъм му вдига заплатата


Н. Гавазов

Модрич се извинява, а Тотнъм му вдига заплатата

Ръководството на Тотнъм е готово да увеличи заплатата на полузащитника на отбора Лука Модрич, съобщава новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Според изданието, целта е да бъде съхранен запазен хърватският национал, от когото активно се интересува Челси. Очакванията са също така, че до края на седмицата Модрич ще направи официално изявление и ще поднесе своите извинения към ръководството на „шпорите", за това че публично изрази желанието си да смени своята клубна принадлежност.

По-рано, мениджъра на тима Хари Реднап съобщи, че Челси се е срещнал с хърватина, но Тотнъм не желае да продава звездата при никакви обстоятелства и условия и една от мярката, той да бъде задържан на „Уайт Харт Лейн" е да му бъде увеличена заплатата до 75 000 паунда на седмица, което е с 30 000 повече от досегашното му възнаграждение.

Собственикът на „шпорите" Даниел Леви вече се е срещнал с агента на Модрич - Марио Мамич, който е уверил боса, че 25-годишният му клиент е готов да приеме решението на клуба и ще продължи да защитава цветовете на Тотнъм, поне за още един сезон.

 

  Сподели
161