Тен Хаг вярва, че сагата с продажбата няма да се отрази на трансферите


Н. Гавазов

Тен Хаг вярва, че сагата с продажбата няма да се отрази на трансферите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг изрази увереност, че проточеният процес на продажба на клуба няма да попречи на операциите му на трансферния пазар това лято.

В момента семейство Глейзър все още не е решило дали да продаде Юнайтед. Клубът от "Олд Трафорд" просто няма време да получи нови собственици навреме за летния трансферен прозорец.

Юнайтед обаче свърши много добра работа на трансферния пазар миналото лято и Тен Хаг очаква същото от колегите си този път.

"Нашата енергия и нашият фокус трябва да са върху този сезон, но ние, разбира се, също правим планове за бъдещето, за следващия сезон, както трябва.

Мисля ли, че Юнайтед може да постигне ключовите си цели така или иначе? Мисля, че да. Когато дойдох тук в края на миналия сезон, ние говорихме за това какво можем да направим с отбора, какво можем да направим с трансферите.“

"И миналото лято клубът потвърди, че може да го направи. Така че не мисля, че нещо се е променило и да, това лято можем да направим същото“, заяви Тен Хаг пред Sky Sports.

  Сподели
259