Фридъл към Гомеш: Аз ще съм номер едно!


Н. Гавазов

Фридъл към Гомеш: Аз ще съм номер едно!

Новият вратар на Тотнъм Брад Фридъл заяви в днешното си интервю за Sky Sports, че се е присъединил към „шпорите" не заради това да завърши кариерата си мирно и по-голямата част от времето си да прекарва на резервната скамейка, а да се бори за титулярно място в основния състав на отбора. По такъв начин, стражът предупреди бразилският вратар на Тотнъм Еурелио Гомеш, че в свое лице той ще се сблъска с жестока конкуренция.

Както е известно, 40-годишният американски футболист напусна през миналата седмица Астън Вила и отклонявайки предложенията на редица клубове, избра да дойде на „Уарт Харт Лейн", подписвайки с клуба на Хари Реднап договор за две години. Един от вариантите пред вратаря бе Ливърпул, но той отказа да бъде резерва на Пепе Рейна и според неговите думи, това е основната причина да избере лондончани.

„Харесва ми какво се говори за Тотнъм. Този отбор се намира в подем, но не скривам, че ако бях избрал Ливърпул, щях да бъде втори номер. Това означава край на кариерата ми. За това избрах „шпорите" , защото ще имам възможността да се боря за титулярно място в основния състав. Чувствам, че новият ми отбор има шансове да се бори за класиране в Топ 4 и аз смятам да му помогна за това", заяви Брадли за Sky Sports.

 

  Сподели
118