Модрич не е сигурен в бъдещето си


Н. Гавазов

Модрич не е сигурен в бъдещето си

Хърватският полузащитник на Тотнъм Лука Модрич изобщо не е сигурен в своето бъдеще на „Уайт Харт Лейн", съобщава Sportinglife. Както е известно, последните спекулации в британските медии свързват халфа с преминаване в Манчестър Юнайтед където част от сделката ще бъде българина Димитър Бербатов, както и за интерес към плеймейкъра от страна на Челси.

Самият Модрич признава, че силно желае отново да играе в Шампионската лига, както се случи с "шпорите" през миналия сезон.

"Всеки иска да знае какво ще се случи с мен. Опитвам се да запазя спокойствие, тъй като идва много важен мач с националния отбор. Така че, аз ще ви кажа, че моя клуб е същия, който беше и преди. Но разбира се, ако пристигне оферта, която е достатъчно добра за Тотнъм и за мен, тогава трансфер би бил възможен. Това не означава, че аз мисля за напускане на Тотнъм. Аз съм щастлив на „Уайт Харт Лейн" - формата ми е добра, феновете ме подкрепят и аз имам всичко, от което имам нужда. Но когато си бил един път в Шампионската лига, е нормално да искаш да продължиш да играеш в този турнир", заяви Модрич.

 

  Сподели
270