Хойберг: Конте даде много честна и открита пресконференция


Н. Гавазов

  Хойберг: Конте даде много честна и открита пресконференция

Полузащитникът на Тотнъм Пиер-Емил Хойберг отговори на критиките от страна на мениджъра Антонио Конте. След равенството със Саутхемптън (3:3) в мача от 28-ия кръг на английската Висша лига Конте нарече играчите си егоисти и ги обвини в недостатъчна отдаденост.

"Мисля, че всички го видяхме. Той даде много честна и открита пресконференция. Защото не е доволен от нас. Това се дължи на факта, че за съжаление не постигнахме резултатите, които искахме.

Разбирам, че ако искаш да успееш като отбор, ти трябват 11 човека, отдадени на каузата и културата. Но мисля, че той трябваше да говори подробно за чувствата и преживяванията си, за да могат играчите да го разберат.

Мениджърът не бе доволен от нас, това го приемам. Правиш всичко възможно, за да го направиш щастлив. Това, което знам за себе си е, че съм честен играч. Винаги давам 100% от себе си на отбора.

Предупреди ли ни преди да говори с пресата? Не, не ни каза. Работим един с друг всеки ден и искаме да успеем заедно. Понякога отношенията във футбола са напрегнати.

Думите му обидиха ли ме? Не говоря за това. Исках да кажа, че ако той го вижда по този начин, тогава трябва да бъде по-прецизен в изказванията си, за да разберете вие ​​като играч какво има предвид“, заяви Хайберг.

  Сподели
242