Рой Кийн разкритикува Юнайтед, въпреки победата над Фулъм


FUTBOL-TV

Рой Кийн разкритикува Юнайтед, въпреки победата над Фулъм

"Бяха толкова слаби, не е за вярване“ заяви легендата на "червените дяволи“ в интервю след края на мача с Фулъм.

Манчестър Юнайтед се върна след гол пасив и спечели с 3-1 в 1/4 финален мач за купата на ФА, но бившият футболист Рой Кийн очевидно не остана доволен от видяното на терена. По-конкретно, ирландецът не одобрява поведението на футболистите на терена и смята, че с подобна игра Юнайтед ще загуби от Брайтън в следващия кръг от надпреварата.

Кийн заяви: " Ясно е,че в този формат е важно да продължиш напред, но смятам, че мениджърът трябва да е разочарован от това, което видя на терена. Да, Фулъм се провалиха сами, но Юнайтед бяха толкова слаби, не е за вярване".

Той добави: "Истината е, че започвам да губя увереността, която имах към отбора през последните месец или два. Като гледам последните мачове изглежда,че играчите имат нездравословни навици. Тяхното ДНК е такова. Ако си мислиш, че ще печелиш мачове просто защото си Манчестър Юнайтед, имаш проблем. Ако влязат с това отношение в полуфиналния мач с Брайтън вероятно ще загубят".

Отборът на Юнайтед спечели Карабао Къп, побеждавайки Нюкасъл през февруари и ще се надява да се бори за втора титла през този сезон. Следващият двубой на отбора от Манчестър е именно с Нюкасъл на 2-ри Април, след паузата за националните отбори.

ХРИСТО ХРИСТОВ

  Сподели
400