Конте се похвали с Джулия Робъртс


Н. Гавазов

 Конте се похвали с Джулия Робъртс

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте се похвали, че при него е гостувала и холивудската актриса Джулия Робъртс.

Онзи ден колегата на Конте от Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се пошегува, че дори спечелването на Шампионска лига никога няма да компенсира болката от деня, в който Робъртс избра да посети Манчестър Юнайтед вместо Сити.

Оказва се, че Юнайтед не е единственият клуб, който Робъртс е посетила. Колкото до посланието на Гуардиола, Антонио е съгласен с него.

"Джулия Робъртс? Тя също дойде на мач, когато бях в Челси. Тя гледа двубоя и след това имах възможност да я разведа из съблекалнята. Хубаво е, че някой толкова важен като Джулия Робъртс обича футбола. Мисля, че това е важно за футбола.

Пеп губещ ли е? Нормално е големите мениджъри във важни клубове да се опитват да спечелят всяко състезание и ние много добре знаем какво означава за Пеп, един от най-добрите мениджъри в света, да спечели Шампионска лига след седем години в Манчестър Сити.

През цялата си кариера имаш неуспехи, които те тласкат да станеш по-силен и по-добър. От великите треньори се очаква да спечелят трофей. Същото е и с мен тук и ако не спечелим трофей, първо отговорността пада върху мен.  Знам, че очакванията от мен са много високи", заяви Конте.

  Сподели
244