Ричарлисон недоволен от малкото време за изява, което получава


FUTBOL-TV

Ричарлисон недоволен от малкото време за изява, което получава

Бразилският футболист на Тотнъм – Ричарлисон обвини английския клуб, че не му дава достатъчно игрово време, след отпадането на отбора на осминафиналите в Шампионската лига. Тотнъм бе отстранен от италианския Милан. Ричарлисон се появи в игра от резервната скамейка след 70-ата минута, но не успя да помогне на тима да отбележи попадение в мача, завършил при 0:0. 

Бившият футболист на Евертън и Уотфорд твърди, че не са спазени обещания към него и намекна за раздразнението си към старши треньора Антонио Конте. "Да, има раздразнение. Отпаднахме от най-големия турнир в клубния футбол. Не можем да играем по този начин, когато трябваше да отбележим гол. Трябваше да играем по-нападателно, особено през второто полувреме. Няма много за казване, не може да търсим някой, когото да обвиняваме. Сега ни остава само Висшата лига, тренировка утре и мач срещу Нотингам Форест в следващия кръг“, каза Ричарлисон.

"Играех добре, спечелихме срещу Челси и Уест Хям и внезапно бях на пейката. Играх пет минути срещу Уулвърхямптън, попитах да причината и никой не ми отговори защо“, добави той.

Ричарлисон разкри, че ми е било казано, че ще бъде титуляр срещу Милан, ако премине фитнес тестовете във вторник, но по-късно е разбрал, че ще бъде резерва. "Има неща, които не разбирам. Пак нямаше обяснение. Нека да видим какво ще ни каже треньорът утре. Не съм глупак, аз съм професионалист, който работи сериозно всеки ден и иска да играе. Не получавам достатъчно минути..Остават ни около 15 двубоя и ще се концентрираме върху тях. Ще опитам да отбележа колкото може повече голове, тъй като клубът плати доста пари за мен, а аз все още не съм върнал достатъчно на терена“, коментира още бразилецът Ричарлисон.

  Сподели
298