Едегор: Показахме брилянтен футбол


Н. Гавазов

Едегор: Показахме брилянтен футбол

Полузащитникът на Арсенал Мартин Едегор сподели емоциите си от победата в мача от 20-ия кръг на английската Висша лига с Тотнъм (2:0). "Артилеристите" спечелиха за първи път на новия стадион на Спърс.

"Щастлив съм, горд съм от играта, особено през първото полувреме. Мисля, че показахме брилянтен футбол, доминирахме във всичко, бе забавно да играем днес. Много се радвам за отбора, за феновете и това е, на което можете да се насладите! Мисля, че начинът, по който показахме хладнокръвие с топката, начинът, по който всички искаха да играят, да дойдат на дербито като гост и да го направят, изисква много смелост, така че съм много щастлив и горд.

Говорихме за случилото се тук миналата и по-миналата година. Изглежда, че и тогава играехме добър футбол, но не бяхме достатъчно резки в ключови моменти, липсваше ни дисциплина, а днес искахме да покажем друга страна от себе си и това го направихме.

Страхотно е да вкараш нов гол в дербито на северен Лондон. Знам колко много означава това за феновете и това бе решаващият гол във важен момент от мача, така че съм много, много щастлив!

Както съм казвал много пъти през този сезон, феновете бяха страхотни през целия сезон: у дома и навън. За подкрепата и любовта, която ни показват, те го заслужават“, заяви Едегор.

  Сподели
453