Конте: Сега Арсенал са труден съперник


Н. Гавазов

 Конте: Сега Арсенал са труден съперник

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте коментира поражението на своите възпитаници в мача от 20-ия кръг на Висшата лига с Арсенал (0:2).

"Беше трудно да се върнем в мача, след като допуснахме два гола. Когато допуснахме първия гол, имахме възможност да изравним със Сон и вратарят направи фантастично спасяване. След това вкараха и втория гол. Можеше да убие всички, но не и моите играчи, докато се борехме да вкараме гол през второто полувреме и създавахме проблеми на Арсенал. Сега те са труден съперник, също като Ман Сити.

Играхме със силен отбор, но в същото време не изпитвам голямо разочарование от себеотдаването на моите играчи. Показаха голяма воля и желание да се върнат в мача. Понякога в миналото успявахме да го направим, но днес техният вратар бе наистина добър. Арсенал показа воля и старание в правилните моменти. Когато един отбор направи това, това означава, че е готов да се бори за титлата срещу Ман Сити. Това са единствените два отбора, които могат да се борят за Висшата лига този сезон“, заяви Конте.

  Сподели
351