Конте не се притеснява за договора си


Н. Гавазов

Конте не се притеснява за договора си

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че е щастлив в клуба и не се притеснява от това, че не е подновил договора си.

"Не мисля, че има подходящ момент [за подписване на нов договор]. Може да е утре, може да е последният ден от сезона във Висшата лига, разбирате ли?

Мисля, че най-важното нещо за мен и клуба е да разберем, че искаме да продължим това сътрудничество и искаме да се движим в същата посока. Мисля, че това е най-важното. Ако е така, тогава не виждам проблем.

В миналото съм казвал, че нямате нужда от договор, за да сте сигурни за оставането си в клуба. Мисля, че да имаш мениджър като мен с моя персонал е добра инвестиция за клуба.

Мисля, че най-добрият момент е да вземем решение, но в момента съм много щастлив и не искам да тласкам клуба към нищо, защото не е подходящият момент. Едва започнахме сезона и имаме още много време да се разберем един с друг.

Най-важното е, че ми харесва да работя с Тотнъм и тези играчи. Много съм щастлив да работя с тези играчи и имам много добри отношения със собственика и Фабио (Паратичи).

Добре съм и мисля, че клубът е доволен от тази ситуация. Сега най-важното е настоящето и бъдещето на Тотнъм, както и постигането на най-добри резултати", заяви Конте.

  Сподели
260