Ман Юнайтед може да подпише с Гакпо или Депай през зимата


Н. Гавазов

Ман Юнайтед може да подпише с Гакпо или Депай през зимата

Манчестър Юнайтед иска да подсили атаката си през януари.

Клубът имаше възможност да подпише с нападател миналата зима и това бе желанието на Ралф Рангник, тогавашният мениджър на отбора. Въпреки това Ман Юнайтед реши да изчака до лятото, за да разреши този проблем.

През последния трансферен прозорец Манчестър Юнайтед не успя да подсили позицията на централния нападател.

Юнайтед ще следи отблизо пазара през януари. От клуба възнамеряват да потърсят възможност за подсилване на атаката през зимата.

Според журналиста Фабрицио Романо, клубът продължава да се интересува от нападателя на Наполи Виктор Осимен. Италианците обаче нямат намерение да продават 23-годишния нападател тази зима и ще искат за него поне 100 милиона евро.

Манчестър Юнайтед може да обмисли привличането на нападателя на Барселона Мемфис Депай, който вече игра за клуба от 2015 до 2017 г. Сега футболистът е фокусиран върху проекта Барселона. Договорът му с клуба е до лятото, така че Барса може да се раздели с него през зимата, ако получи оферта.

Юнайтед обмисляше да привлече Депай още през лятото, но тогава той не бе приоритет за клуба. Манчестър Юнайтед не работи по неговия трансфер. Клубът просто разбира, че през зимата ще се появи възможността да го привлече.

Освен това през януари Манчестър Юнайтед може да подсили атаката с крилото на ПСВ Коуди Гакпо. Клубът поддържа добри отношения с агентите на Гакпо, тъй като те представляват интересите на мениджъра на отбора Ерик тен Хаг. Но засега Манчестър Юнайтед не работи по трансфера на този играч.

  Сподели
374