Пулишич си спомни как Тухел го е подвел


Н. Гавазов

Пулишич си спомни как Тухел го е подвел

Крилото на Челси Кристиан Пулишич си припомни как бившият мениджър на "сините" Томас Тухел го е подвел по пътя му към триумфа в Шампионска лига през 2021 г.

След като се отличи в първия полуфинален мач от Шампионска лига срещу Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу", Пулишич беше уверен, че ще започне от първите минути в реванша.

След като обеща на Пулишич място в титулярните 11, Тухел промени решението си и реши да играе с Кай Хаверц в атака и оттогава отношенията на Кристиан с Томас, уволнен по-рано през септември, никога не са били същите.

"Това, което се случи преди този мач, наистина ме разстрои.

Имах много добър първи мач и след това щяхме да играем с Фулъм в лигата. Тухел каза, че ще ми даде почивка в този мач преди реванша и в резултат на това не играх нито минута срещу Фулъм.

Тогава в деня на реванша от полуфиналите Тухел ми каза, че е променил решението си и ще пусне Кай. Бях наистина зашеметен и много разстроен.

Мислех, че заслужавам място в титулярния състав. И най-важното, той обеща да ме пусне в титулярния състав. И когато ме пусна 25 минути до края, бях просто зашеметен“, спомня си Пулишич в своята автобиографична книга My Journey So Far.

  Сподели
497