Лампард: Заслужавахме частицата късмет срещу Тотнъм


Н. Гавазов

Лампард: Заслужавахме частицата късмет срещу Тотнъм

Полузащитникът на Челси Франк Лампард смята, че неговия отбор е заслужил трите точки в съботната среща с Тотнъм, което от своя страна е помогнало да се повиши настроението в тима преди двубоя с Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд" този уикенд. Както е известно, Лампард изравни резултата с гол, който след това, на повторението се видя, че не е трябвало да бъде признат, тъй като топката не премина голлинията.

„Аз мисля, че заслужавахме частицата късмет, която ни сполетя в двубоя с Тотнъм. На мен ми се стори, че топката пресече линията и се зарадвах на гола, но на повторението видях, че това не е така и ситуацията трябваше да бъде отсъдена в полза на противника. Но мисля, че ние се представихме отлично и в крайна сметка заслужавахме да получим такъв резултат", заяви Лампард за клубната телевизия на Челси.

„Това ще ни даде възможност да се борим до последно и ние ще го направим. Показахме своя характер и това се вижда от всички през последните шест седмици. Заслужихме си напълно победата, независимо от това какво показва повторението и какво смятат нашите противници. Разбира се, че обсъждахме победата в съблекалнята и общото мнение е, че с играта си я заслужаваме напълно", допълва полузащитникът на Челси.

 

  Сподели
132