Конте: Имаме нужда от два трансферни прозореца


Н. Гавазов

 Конте: Имаме нужда от два трансферни прозореца

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че има нужда от поне два трансферни прозореца, за да превърне тима в истински претендент за титлата във Висшата лига.

"В сравнение с миналия сезон съставът ни е по-пълен. Но за да настигнем другите отбори от топ ниво, имаме нужда от време, търпение и трансферни прозорци, поне два трансферни прозореца, за да достигнем същото ниво.

Ще има ли трансфери до затварянето на трансферния прозорец? Говорих с клуба и изразих мнението си, но ако не направим нещо, значи всичко е наред.

Започнахме работа с нови играчи едва преди месец и половина. И мисля, че в крайна сметка изборът ми бе правилен, защото в първите мачове направихме четири добри резултата. Сега, когато трябва да излизаме и да играем на всеки три дни е добре да правим ротации. Играчите трябва да разберат, че понякога трябва да седят на пейката, да излизат, да се сменят. И това е периодът, в който клубът може да разбере дали наистина сме напълно комплектовани или може би бихме могли да се справим по-добре“, заяви Конте.

На 31 август Тотнъм ще гостува на Уест Хем Юнайтед.

  Сподели
572