Карагър: Роналдо не е нужен на нито един клуб


Н. Гавазов

 Карагър: Роналдо не е нужен на нито един клуб

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър говори за ситуацията с Кристиано Роналдо и Манчестър Юнайтед. По-рано в медиите се появи информация, че португалецът възнамерява да напусне лагера на Червените дяволи преди началото на новия сезон във Висшата лига.

"Винаги съм смятал, че завръщането на Роналдо в Манчестър Юнайтед е странен трансфер. Чувствах, че момент като сегашния ще дойде, дори ако по-рано Кристиано помогна осезаемо на отбора. Той подписа двугодишен договор с опция за подновяване за още един сезон - не можех да повярвам, защото той никога не бе готов да играе второстепенна роля. Но всички разбираме, че на определен етап от кариерата на играча той не е това, което беше.

Роналдо е страхотен професионалист, така че кариерата му продължи по-дълго от на средния играч. Но той вече е на 37-38 години, вече не е същият. Той все още е страхотен голмайстор, но не е същият, какъвто беше. Може и да греша, но никой европейски клуб не се интересува от него. Не изглежда, че Манчестър Юнайтед ще успее да се отърве от Кристиано, защото други клубове нямат нужда от него. Не мисля, че Роналдо също се нуждае от Тен Хаг. Малко вероятно е и съблекалнята на Манчестър Юнайтед да има нужда от него“, заяви Карагър.

  Сподели
682