Паратичи пристигна в Италия


Н. Гавазов

 Паратичи пристигна в Италия

Директорът на Тотнъм Фабио Паратичи вече е в Италия и според съобщенията има планирани срещи с Милан за Яфет Танганга, със Сампдория за Браян Гил и с Рома за Николо Дзаниоло.

Бившият шеф на Ювентус кацна в Милано тази вечер, където се извършват повечето трансферни сделки на италианския пазар.

Множество източници, включително Tuttomercatoweb и Sky Sports UK, твърдят, че той ще се срещне с директорите на Милан във вторник, за да обсъдят заема с опция за закупуване за защитника Танганга.

23-годишният футболист е продукт на младежката академия на Спърс и е нетърпелив да следва стъпките на бившия централен защитник на Челси Фикайо Томори на "Сан Сиро".

Паратичи също се опитва да намери клуб, към който Браян Гил да се присъедини под наем, а се смята, че Сампдория има интерес.

Не става въпрос само за съкращаване на състава, защото Calciomercato.com твърди, че Паратичи ще се опита да разговаря с шефа на Рома Тиаго Пинто относно ситуацията с Дзаниоло.

Универсалният италиански национал има някои проблеми относно удължаването на договора и бъдещето му може да бъде под съмнение с пристигането на Пауло Дибала като свободен агент.

Ювентус бе фаворит за Дзаниоло, но изглежда, че "бианконерите" са насочили фокуса си обратно към Алваро Мората от Атлетико Мадрид.

Рома иска поне 50 милиона евро в брой, за да продаде Дзаниоло, който може да играе различни нападателни роли и има два гола в девет мача за Италия.

  Сподели
507