Невил: Бих заложил на Тотнъм за място в топ 4


Н. Гавазов

Невил: Бих заложил на Тотнъм за място в топ 4

Експертът от Sky Sports Гари Невил очаква Тотнъм да изпревари Арсенал за четвъртото място във Висшата лига.

С директна победа с 3:0 срещу Арсенал предната вечер, Тотнъм намали преднината на своите съседи от Северен Лондон до една точка.

И докато Арсенал продължава да се задържа на четвъртото място, Невил прогнозира, че артилеристите ще се спънат отново в оставащите два мача от сезона.

"Ако тези играчи (Тотнъм) успеят да попаднат в Шампионска лига, можете да говорите за известно развитие в техния отбор. Това ще има невероятно влияние върху Тотнъм. Те вече изглеждат малко по-опитни, по-самоконтролирани и малко по-зрели. Арсенал изглежда крехък. В последните седмици на сезона искате да имате тази надеждност. Сега виждам Тотнъм като фаворит.

Бихте искали срещи като на Тотнъм: с Бърнли у дома и с Норич като гост. Пътуването на Арсенал до Нюкасъл ще бъде много трудно, особено ако Тотнъм победи в неделя. А с Евертън у дома  в последния мач... Ако Евертън има нужда от точки , предстоят им два много тежки мача.

Мисля, че Тотнъм ще победи Бърнли. Арсенал трябва да спечели и двата си последни мача, но не съм сигурен дали ще го направят. Днес беше голям удар за тях – неутрален съм към тези два клуба и може да греша, но сега имам чувството, че бих заложил на Тотнъм, ако трябва да заложа на някой от тях“, заяви Невил в своя подкаст.

  Сподели
517