Галас: Погба не е силен духом за Висшата лига


Н. Гавазов

Галас: Погба не е силен духом за Висшата лига

Бившият защитник на Челси, Арсенал и Тотнъм Уилям Галас смята, че на полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба му липсва сила на духа за Висшата лига.

Договорът на Погба с Юнайтед изтича в края на този сезон и вече няма съмнение, че Пол няма да поднови престоя си на "Олд Трафорд".

Галас, който има 321 мача във Висшата лига, вярва, че феновете на Юнайтед не са доволни от сънародника му, защото Погба е нестабилен. И, разбира се, не става въпрос за нивото на умения.

"Изглежда, че той вече изигра последния си мач за Манчестър Юнайтед. Това бе труден сезон за него и затова много хора го критикуваха. Знам, че той бе аут заради контузия, но преди контузията не бе постоянен, а ние се молим за стабилни играчи, особено от играчи с такива умения като Погба.

Много е трудно да играеш във Висшата лига. Много е трудно, тук си под голям натиск и трябва да играеш на определено ниво в почти всеки мач.

Някои играчи могат да го направят, защото са психически силни. Някои не са, могат да играят един мач на много високо ниво, а следващите два играят посредствено.

Имайки такова умение, Погба трябва да е стабилен в играта си и затова хората са му ядосани. Той не е достатъчно силен духом и играта му показва, че не може да бъде стабилен за един сезон", заяви Галас.

  Сподели
557