В Тотнъм са убедени, че Кейн ще остане в клуба


Н. Гавазов

В Тотнъм са убедени, че Кейн ще остане в клуба

Нападателят Хари Кейн едва ли ще напусне Тотнъм това лято.

Кейн бе решен да премине в Манчестър Сити миналото лято, но президентът на Тотнъм Даниел Леви блокира напускането на нападателя си, като отхвърли няколко предложения на "гражданите".

Сити няма да се завърне за Кейн, тъй като те са в последната фаза на привличането на Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд. А шансовете на Хари да премине в Манчестър Юнайтед зависеха от съдбата на старши- треньора на ПСЖ Маурисио Почетино, когото "червените дяволи" в крайна сметка избраха Ерик Тен Хаг.

Според The ​​Times в Северен Лондон са уверени, че Кейн ще остане в клуба за следващия сезон, но все още не е ясно дали 28-годишният англичанин ще се съгласи да обсъдят нов договор.

Кейн, който има две години от настоящия си контракт е щастлив да работи с мениджъра на Тотнъм Антонио Конте. Освен това "шпорите" остават фаворити за четвъртото място във Висшата лига и квалификацията за Шампионска лига би трябвало да помогне на лондончани да задържат Хари.

Изданието добавя, че Тотнъм планира да подпише с халф това лято. На радара на "шпорите" са Кристиан Ериксен от Брентфорд и Юри Тилеманс от Лестър.

  Сподели
367