Арсенал е готов да купи Рашфорд


Н. Гавазов

Арсенал е готов да купи Рашфорд

Арсенал ще бъде готов да предложи път за бягство на нападателя на Манчестър Юнайтед Маркус Рашфорд в случай на завръщането си в Шампионската лига.

Този сезон върви зле за 24-годишния Рашфорд, който отбеляза само пет гола за Юнайтед във всички турнири и който редовно получава критики от феновете на клуба си.

Говори се, че Маркус е разочарован от ролята си в отбора на Ралф Рангник – толкова разочарован, че обмисля да напусне Манчестър следващото лято.

Що се отнася до Арсенал, лондонският клуб просто търси засилване на позицията на нападателя след раздялата през януари с Пиер-Емерик Обамеянг и изтичащите договори на Александър Лаказет с Еди Нкетия.

Юнайтед е в пряка конкуренция с Арсенал за място в четворката във Висшата лига и ако билетът в Шампионска лига отиде при "артилеристите" в края на сезона, те ще бъдат готови да подадат оферта за Рашфорд, твърди Daily Mirror в ексклузивна статия.

Освен това на Маркус вече му остава само една година от договора, въпреки че  Юнайтед има възможност за удължаване с 12 месеца.

  Сподели
1000