Конте: Трябва да бъдем реалисти


Н. Гавазов

 Конте: Трябва да бъдем реалисти

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте призна, че в настоящата си форма отборът му не може да претендира за място в топ 4 на Висшата лига.

Губейки с 2:0 от Уулвърхемптън у дома, Тотнъм си осигури трето поредно поражение във Висшата лига.

За последно Конте загуби три поредни мача в лигата от Аталанта през 2009 г., а Антонио предупреждава предварително, че пътят към предишните висоти ще бъде труден и дълъг за "шпорите".

"Когато загубите два домакински мача срещу Челси, става невъзможно да се класирате за Шампионска лига.

Знаем, че ни предстои битка, за да създадем нещо в нашата ситуация, но е важно да разберем ситуацията ви. Може би нашите фенове не трябва да се разстрийват от загубата. Може би трябва да ни тласкат и да продължат да ни подкрепят.

Играчите трябва да намерят подходящата атмосфера и да не се чувстват притиснати от цел, която в момента е непостижима. Казвам това, откакто дойдох.

Трябва да бъдем реалисти - заедно с нашите фенове. Феновете трябва да разберат, че е необходимо търпение, за да създадем това, с което са свикнали в миналото. Ситуацията се промени.

Играчите и аз работим усилено и виждам много отдаденост, но това не е достатъчно. Трябва да почакаме. Важно е също да бъдем реалисти", заяви Конте.

  Сподели
664