Погба съобщил на Ман Юнайтед, че иска в Реал Мадрид


Н. Гавазов

 Погба съобщил на Ман Юнайтед, че иска в Реал Мадрид

Полузащитникът Пол Погба уведоми Манчестър Юнайтед, че иска да се присъедини към Реал Мадрид това лято.

Според Daily Star в ексклузивен репортаж, Погба е имал среща с ръководството на Юнайтед преди няколко седмици и Пол е дал да се разбере, че свързва бъдещето си с Реал Мадрид.

"Червените дяволи" вече няма да се опитват да убеждават Погба за нов договор, но в същото време мениджърът Ралф Рангник няма да игнорира 28-годишния французин до края на сезона.

Всъщност Рангник се задължава да приведе Погба във форма след контузията на подколенното сухожилие, за да може след това Пол безплатно да се присъедини към испанския гранд.

"Договорът ми като мениджър също изтича през лятото. Имаме същата цел, една и съща амбиция - искаме да бъдем възможно най-успешни през следващите три-четири месеца.

За мен не е проблем, ако договорът на играч изтече. Въпросът е само колко много футболистът все още иска да бъде част от този отбор, емоционално и физически.

Ако това е наред, тогава защо Пол Погба да не играе след два месеца и половина отсъствие с контузия? Той е в перфектно здраве, иска да се докаже, иска да покаже на феновете, ръководството и света на Манчестър Юнайтед какъв играч той може да бъде.

Дори, ако го прави само, за да получи нов договор някъде другаде, това е достатъчно висока мотивация и защо да не го използвам?

Играчите могат да се справят със ситуацията с договорите си по различни начини. Ако го направят професионално и останат амбициозни, тогава със сигурност ще използвам тези играчи, макар и договорите им да изтичат през лятото", заяви Рангник.

  Сподели
501