Сунес: Лукаку прекрачи границата


Н. Гавазов

Сунес: Лукаку прекрачи границата

Експертът от Sky Sports Греъм Сунес смята, че нападателят на Челси Ромелу Лукаку е прекрачил границата със своето противоречиво интервю.

В записан разговор за Sky Italy преди няколко седмици Лукаку призна, че не е доволен в Челси и също така се оплака от тактиката на мениджъра на "сините" Томас Тухел и изрази желанието си да се върне в Интер.

В резултат Лукаку беше отстранен от мача от Висшата лига срещу Ливърпул и Соунес смята, че Ромелу трябва да се извини или да напусне.

"Това бе напълно неуважително. Той е на 29, а не на 19 и трябваше да разбере по-добре какво прави. Това е огромна вреда за клуба. Все едно влизаш в съблекалнята и казваш: "Не искам да бъда вече с вас".

Това също така наранява мениджъра, който трябва да каже: "Ако не ти харесва тук, ето вратата. Можете да си тръгнете". Ако бях Томас Тухел, преди всичко щях да го накарам да се извини. Той трябва да застане пред всички в съблекалнята и да се извини безусловно.

Ако той не е готов да отиде при мениджърите, аз самият бих дошъл при него и бих говорил сърдечно. Щях да знам дали наистина го е мислил, или е грешка. Ако той не се извини, тогава Тухел направи правилно, като го отстрани от участие в мача.

Тухел показа силата си и Лукаку прекрачи границата. Той трябва да се извини на своите съотборници. Това бе толкова зад границата, че даже не е за вярване", заяви Сунес.

  Сподели
758