Скоулс и Фърдинанд са разтревожени за Ман Юнайтед преди дербито


Н. Гавазов

Скоулс и Фърдинанд са разтревожени за Ман Юнайтед преди дербито

Легендите на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс и Рио Фърдинанд изразиха опасения за "червените дяволи" преди дербито с Манчестър Сити.

Вчера Юнайтед се измъкна поражението в мача от Шампионска лига срещу Аталанта (2:2) едва в добавеното време на срещата.

Играта на "дяволите“ изобщо не впечатли Скоулс и Фърдинанд и те се опасяват, че следващия уикенд на Оле Гунар Солскяер ще се превърне в разочарование от футболна гледна точка.

"В събота играха добре, но сега бяха малко разхвърляни. Играта им стана твърде нестабилна, след като Варан напусна терена.

Центърът на терена отново бе лош, те губеха топката там твърде често.

Магуайър... Не знам дали все още е контузен, или има спад след Евро, но нещо не му е наред. Не искам да казвам това, но с такава игра - особено като през второто полувреме - и без Варан съм притеснен преди събота", заяви Скоулс.

"Те не могат да си позволят да играят както през второто полувреме. Ако играят така срещу Сити, ще получат три, четири или пет гола. Те проявиха недостатъчно уважение към съперника, тяхната игра се разпадна на части, грешаха с топка и без топка.

Липсваше им темпото. В един момент погледнах и не разбрах каква схема играят. Беше бъркотия.

Те просто играха с надеждата, че Кристиано Роналдо ще получи възможност да блесне. Имаха късмет, че това се случи", каза Фердинанд.

  Сподели
333