Санто: Когато играчите се обединят, те могат да постигнат добри резултати


Н. Гавазов

Санто: Когато играчите се обединят, те могат да постигнат добри резултати

Мениджърът на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто коментира победата с 2:1 над Астън Вила в мач от 7 -ия кръг на английската Висша лига.

"Добре, добре, добре. Имахме нужда от победа, но победата е заслужена. Изиграхме добър мач срещу тежък противник. Това е важно за нас, играчите и феновете. Реагирахме добре на допуснатия гол  и в много отношения имаше положителни моменти.

Момчетата свършиха добра работа. Астън Вила е много пресиращ добър отбор, така че беше необходимо да се рискува. Нападателната ни тройка винаги бе в центъра, те добре се проявиха.

Първият гол е много добър, страхотно движение във владение и страхотен завършек. Всички играчи свършиха  добра работа, ние имаме талантливи играчи и когато те са уверени, те не могат да бъдат спрени.

Ние разбираме, че преминахме през труден момент. Когато играчите се обединят, те могат да постигнат много добри резултати. Трябва да намерим баланс между защитни и офанзивни части от играта. Ние сме фокусирани върху това. Какво друго можем да направим, за да подобрим ситуацията?", заяви Санто.

  Сподели
240