Феновете на Ман Сити възразиха на Гуардиола


Н. Гавазов

 Феновете на Ман Сити възразиха на Гуардиола

Феновете на Манчестър Сити възразиха срещу мениджъра  Хосеп Гуардиола, който се оплака от слабата посещаемост на "Етихад".

Напомняме, че испанският специалист се оплака от недостатъчния брой зрители на трибуните на мача с РБ Лайпциг, призовавайки феновете да подкрепят по -добре отбора срещу Саутхемптън в събота.

Наистина, в сряда вечерта, 55 000 -ият "Етихад" бе пълен само на 70%, но генералният секретар на официалния фен клуб на Сити Кевин Паркър смята, че Гуардиола се изкачва там, където не трябва да ходи.

"Бях изненадан от думите му. Не съм сигурен защо се забърква в това. Той не разбира трудностите, които някои хора могат да изпитат, когато присъстват на мач на "Етихад" в 20:00 часа в сряда.

Хората имат деца, за които да се грижат. Те може да не могат да си позволят посещение на срещата. И все още има някои проблеми с Covid. Не разбирам защо говори за това.

Той абсолютно е най -добрият треньор в света, но - меко казано - нека продължи да прави своите неща.

Забележката му потъмнява тази добра вечер. Хората говорят повече за думите на Пеп, отколкото за страхотния мач. Всъщност той постави под въпрос подкрепата, което е разочароващо и неподходящо.

Това също така е от полза за феновете на други отбори, които искат да използват всяка възможност да обвинят Сити за ниска посещаемост.

Хората назовават "Етихад" като "Емптихад". Това забавлява останалите фенове, което е неоправдано. То не се потвърждава от фактите. Обикновено имаме превъзходна посещаемост", заяви Паркър.

  Сподели
369