Мърфи се опасява, че Салах ще стане цел за ПСЖ


Н. Гавазов

Мърфи се опасява, че Салах ще стане цел за ПСЖ

Бившият полузащитник на Ливърпул Дани Мърфи се опасява, че нападателят на "червените" Мохамед Салах може да стане цел за  ПСЖ през следващото лято.

Очевидно този сезон ще бъде последен за Килиан Мбапе в ПСЖ, а Мърфи има предчувствие, че френският гранд ще се обърне към Салах в търсене на нов звезден нападател.

29-годишният египтянин все още не е подновил договора си с Ливърпул и се говори, че иска да увеличи заплатата си до 500 000 паунда на седмица, но Мърфи е оптимист.

"Мо Салах не е човекът, който започва да иска два пъти повече, отколкото всеки в клуба получава. Бих бил много изненадан, ако е така, но никога не казвай никога.

Ако Мбапе напусне следващото лято, ПСЖ ще иска да замени Мбапе с голмайсторска звезда. Няма много по-добри играчи за тази роля от Салах.

Надявам се, че не иска да отиде в ПСЖ. Лично аз не бих могъл да го направя, защото Ливърпул е моят отбор.

Салах не изглежда нещастен. Когато го видите да играе, той все още е пълен с енергия и желание. Той не прилича на играч, който е уморен да бъде там, където е и е загубил желанието да бъде най -добрият.

Изглежда отново е в пламъци. Така че не бих се изненадал, ако подпише нов договор през следващите няколко месеца", заяви Мърфи.

  Сподели
241