Невил: Нещо не е наред при Ливърпул


Н. Гавазов

Невил: Нещо не е наред при Ливърпул

Експертът от Sky Sports Гари Невил заяви, че инстинктът му подсказва, че има някои проблеми в Ливърпул.

В началото на новия сезон Невил каза, че Ливърпул не се представя като отбор, готов да спечели Висшата лига. Гари обаче не може да обясни какво точно не е наред с "червените".

"Миналата събота бях на мача Ливърпул срещу Челси и след срещата казах: "Не мога да кажа какво точно, но нещо не е наред".

Нищо лошо не се е случило. Те нямат особени проблеми с духа или с това мениджърът да влезе в конфликт с играчите. Нищо подобно.

Но просто им липсва нещо. Спомням си, че бях тук преди три години и си помислих: "Ние (Манчестър Юнайтед) сме в беда". Преди две години си помислих: "Ние сме в сериозна беда".

Тази тълпа, тези играчи. Тази футболна скорост. Тази атакуваща тройка. Алисон и Ван Дайк, които дойдоха. О, боже мой. Те ще спечелят лигата.

Просто го чувствах и се уверих, че при тях всичко е наред. Сега това чувство просто не съществува. Този отбор е преминал малко своя връх.

Това не е същият отбор, който бе преди две години. Все още е добър отбор и те ще спечелят много мачове. Ще бъдат близо до титлата.

"Но не мисля, че ще го направят. Нещо не е наред", заяви Невил.

  Сподели
357