Невил: Роналдо дойде, за да печели трофеи


Н. Гавазов

Невил: Роналдо дойде, за да печели трофеи

Експертът от Sky Sports Гари Невил вярва, че Манчестър Юнайтед с Кристиано Роналдо ще може да се стреми към основните трофеи през този сезон.

В петък Юнайтед зарадва феновете си, като обяви за споразумение с Ювентус за трансфера на Роналдо, който блестеше на "Олд Трафорд"  от 2003 до 2009 година.

Очаква се Кристиано да струва на "червените дяволи" 15 милиона евро (12.9 милиона паунда), а още 8 милиона евро (6.9 милиона паунда) ще бъдат предоставени под формата на бонуси.

Невил също е развълнуван от завръщането на бившия си съотборник в Юнайтед и вярва, че Роналдо ще има водеща роля в състава на Оле Гунар Солскяер.

"Той ще играе редовно, ще играе като номер 9, ще играе като централен нападател. Сигурен съм, че те ще го направят своя ключова фигура. И той ще вкарва голове.

Кристиано Роналдо идва да печели трофеи и да получава индивидуални награди. Това е различен Кристиано Роналдо, но той ще запали Висшата лига.

Той все още е номер 9, все още има експлозивна скорост и извършва отлични пробиви в наказателното поле. Той има усещане къде ще отиде топката. Той ще даде на Манчестър Юнайтед това, от което се нуждаят.

За да надминат Манчестър Сити, Ливърпул и Челси, те трябва да направят нещо специално и Роналдо може да им даде временен тласък, за да достигнат това ниво тази година.

Малко се страхувах, че те ще продължат развитието си, но ще завършат по -ниско в лигата. Но сега имам повече вяра във факта, че Манчестър Юнайтед ще може да има страхотен сезон.

Това дава на всеки фен на Манчестър Юнайтед страхотно чувство, защото той е един от най -специалните играчи някога. За Манчестър Юнайтед той е един от най -великите играчи на всички времена", заяви Невил.

  Сподели
523