Бербатов: Кейн не е трябвало да бъде толкова наивен


Н. Гавазов

Бербатов: Кейн не е трябвало да бъде толкова наивен

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов оцени позицията на нападателя Хари Кейн в "шпорите". По -рано стана известно, че Тотнъм е отхвърлил предложението на Манчестър Сити да купи Кейн за 171 милиона долара.

"Това е много трудна ситуация, но аз просто искам той да играе. По този начин той може да помогне на отбора. Ще възникне проблем, ако не го използват в мачовете.

Четох съобщения, че Даниел Леви е нарушил обещание, което е дал на Кейн. Сега е лесно да хвърляте обвинения, но само Кейн, неговият агент и Леви знаят истината. Ако са сключили джентълменско споразумение, което в крайна сметка е нарушено, това е лоша ситуация и раздразнението на Кейн не бива да изненадва никого.

Аз самият съм попаднал в подобна ситуация и мога да кажа, че това трябваше да се очаква. Кейн и екипът му не трябваше да са толкова наивни, защото футболът е бизнес. Разбира се, ние обичаме джентълменските съглашения, ръкостискане и фрази от типа "дай ми думата“, но понякога във футбола това не работи. Трябва да очакваме това и да подготвим план за извънредни ситуации", заяви Бербатов.

В първия кръг на Висшата лига за сезон 2021/2022 Тотнъм победи Манчестър Сити с 1: 0.

  Сподели
377