Моуриньо очаква извинение от Фулъм


Н. Гавазов

Моуриньо очаква извинение от Фулъм

Мениджърът  на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че Фулъм ще трябва да се извини, ако изправи най-силния си състав срещу отбора му.

Ще припомним, че съперник на "шпорите" в сряда вечер ще бъде Фулъм, вместо Астън Вила, където бе открито огнище на коронавирус.

Мениджърът на "котиджърсите"  Скот Паркър нарече решението "скандално", като заяви, че Висшата лига много късно е уведомила клуба му. Моуриньо още снощи заяви, че опонентът му греши, но португалецът не спря до тук и вече смята, че колегата му от Фулъм трябва да се извини за думите си.

"Те играха с КПР в Лондон. Имаха неделя, понеделник и вторник, за да се подготвят за мача. Ако изведат половината от първия отбор, аз ще бъда първият, който ще се извини и ще каже, че сме играли този мач с предимство.

Но ако изложат най-силния си отбор, тогава мисля, че ще трябва да се извинят на всички нас. Хей, нека играем футбол, нека се държим възможно най-достойно, нека защитим нашата индустрия, имиджа ни. Нека играем футбол.

Трябва да разгледаме заявката им. Стартовият им състав, пейката им, играчите извън състава.

След това всички можем да им съчувстваме или да кажем, че не е трябвало да се оплакват. Предчувствам, че всички ще играят - освен може би един, максимум двама играчи. Това е само моето предположение. Нямам достъп до такава информация, но мисля, че Фулъм ще играе с най-силния състав.

Когато видим най-силния състав на Фулъм, ще разберем, че много неща, които бяха казани, не са имали смисъл", заяви Моуриньо.

  Сподели
221