Клоп изпратил дълго съобщение до играчите


Н. Гавазов

Клоп изпратил дълго съобщение до играчите

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е изпратил на своите играчи "много, много дълго съобщение" след поражението със 7:2 от Астън Вила.

Преди международната почивка действащият шампион във Висшата лига бе унижен на "Вила Парк". Ливърпул претърпя най-голямото си поражение от април 1963 година.

За съжаление на Клоп, той не можа да говори с отбора в деня след мача - играчите заминаха за своите национални тимове. Така че Юрген хвърли мислите си в чат в WhatsApp.

"Нощта след мача не беше най-хубавата нощ в живота ми и на сутринта станах, знаейки, че трябва да говоря с момчетата си, но те не бяха тук.

Затова изпратих много, много дълго текстово съобщение, събирайки мислите си за случилото се. Тогава се почувствах по-добре, защото го пуснах, за да можем да продължим напред.

Сега отново сме заедно и имахме достатъчно време да го смелим. Загубата на мач не е това, което искате, а загубата със 7:2 е още по-лоша, но понякога може да бъде полезна.

В събота срещу Евертън ще имаме възможността да го покажем. Това ще бъде игра между отбор, който е неудържим, и отбор, който получи истински удар, така че ще е много интересно. Нека видим кой се справя по-добре", заяви Клоп.

  Сподели
333