Невил повече не вярва в титла на Ман Сити


Н. Гавазов

Невил повече не вярва в титла на Ман Сити

Експертът от Sky Sports Гари Невил заяви, че след три кръга е променил мнението си за отбора, който ще спечели Висшата лига.

Преди началото на сезона Невил очакваше Манчестър Сити да реагира на загубената титла в предишната кампания и веднага да започне рязко.

В действителност обаче Сити вече загуби един мач, докато Ливърпул върви със 100% резултат. Гари се възхищава от отбора на Юрген Клоп да остане мотивиран след титлата и сега очаква титлата да се задържи на "Анфийлд"

"Предпочетох Манчестър Сити преди началото на сезона, когато те ни помолиха да дадем своите прогнози. Просто предположих, че те трябва да реагират. Очаквах, че ще бъдат по-активни на трансферния пазар, но след само три мача възнамерявам да променя своята прогноза.

Не става въпрос за двубоя в неделя. Разбира се, бях на "Етихад" и видях как Лестър победи Сити с 5: 2. Но просто съм впечатлен от Ливърпул - дори съдейки по първия им мач срещу Лийдс, когато не показаха най-добрия си футбол, а някои заявиха, че са небрежни.

Това бе луд мач и ако вземете надмощие в този вид мач, без да покажете най-добрия си футбол, това говори нещо.

Също така, след този мач те купиха двама играчи, отидоха на "Стамфорд Бридж" при Челси и се справиха със задачата. Взеха Арсенал, друг отбор от горната част на таблицата и отново се справиха със задачата.

Когато виждам усърдието на Ливърпул в мача срещу Арсенал и виждам старанието на Манчестър Сити, това е различно ниво. И Пеп Гуардиола трябва да направи нещо по въпроса", заяви Невил.

  Сподели
305