Челси влезе в контакт с Онана


Н. Гавазов

 Челси влезе в контакт с Онана

Челси се намира в редовен контакт с представители на вратаря на Аякс Андре Онана.

Лошата форма на Кепа Арисабалагапрез този сезон даде на Франк Лампард много поводи за размисъл. Мениджърът  на "сините" дори постави 25-годишния испанец сред резервите за няколко мача, но това не промени ситуацията коренно.

Все още има големи въпроси за играта на Кепа, а Лампард мисли да получи нов страж за следващия сезон.

Според The ​​Athletic, покупката на вратар зависи от това дали Арисабалага ще напусне "Стамфорд Бридж". Преди две години Кепа струваше на "сините" 71 милиона паунда, които в сегашните условия няма как да бъдат върнати, но лондончани са отворени за предложения за наем на играча.

И като заместител на Кепа Челси обмисля Онана, който не крие желанието си да напусне Аякс за да продължи кариерата си в по-сериозен клуб - за предпочитане е той да бъде от Висшата лига. В лагера на 24-годишния камерунец вече осъзнават интереса на "сините".

Онана, известен с бързата си реакция, способността да отблъсква ударите и техничната игра с крака, се оценява от Аякс на 26 милиона паунда.

Челси проявява интерес и към Дийн Хендерсън, който е собственост на Манчестър Юнайтед, но този трансфер ще бъде много по-труден.

  Сподели
214