Йорк съветва Ман Юнайтед да купи Сане


Н. Гавазов

Йорк съветва Ман Юнайтед да купи Сане

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк посъветва "червените дяволи" да привлекат крилото на Манчестър Сити Лерой Сане.

По-рано през юни мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола потвърди, че Сане няма да подпише нов договор и следователно ще напусне клуба - през най-близкия трансферен прозорец или година по-късно, когато договорът на Лерой изтече.

Йорк вижда това като възможност за Юнайтед не само да засили проблемната позиция, но и да "ощипе носа на съседа".

"Юнайтед има много добра група млади атакуващи играчи. Освен Джейдън Санчо, харесвам и Сане. Ако това зависеше от мен, наистина бих се опитал да го получа.

Нямаме ляв крак. Гринууд привлича вниманието в последно време, но харесвам Сане. Мисля, че този човек е по-бърз от всички тях и има много добра настройка.

Знам, че той имаше някои контузии, но ако бях мениджър на Манчестър Юнайтед, щях да се държа смело и да се боря за такъв тип играч. Той игра няколко сезона във Висшата лига, гледах го внимателно и този играч много ми харесва.

Естествено, Санчо е добър, но ако е невъзможно да го вземете, защо да не покажете смелост и да подпишете с играча, който е зад съседната врата, създавайки малка размирица. Точно това бих направил", заяви Йорк.

  Сподели
309