Джерард е заинтригуван да получи медал от Висшата лига


Н. Гавазов

Джерард е заинтригуван да получи медал от Висшата лига

Мениджърът  на Рейнджърс Стивън Джерард заяви, че е много заинтригуван от възможността да получи медал от Висшата лига.

Миналата седмица УЕФА наказа тежко Манчестър Сити за нарушаване на правилата на финансовия феърплей, след което се появиха слухове, че Висшата лига може да наложи санкции и на "гражданите“.

Например, съобщаваше се, че клубът от "Етихад"  може да бъде лишен от титлата през сезон 2013/14. Ако това се случи, Купата на Висшата лига ще отиде в отбора, който завърши втори тогава. Тоест Ливърпул с Джерард в състава.

Стивън, който въпреки  богатата си кариера така и не успя да спечели титла във Висшата лига, наблюдава с голям интерес развитието на събитията.

"Самият аз четох за това тази сутрин. Нека  видим. УЕФА има много строги санкции. Сигурен съм, че те (Сити) ще обжалват, така че нека изчакаме и да видим как ще приключи всичко.

Тогава ще видим как ще действа Висшата лига. Но ако погледнете тежестта на наказанието на УЕФА, тогава можем да предположим, че са направили нещо много грешно.

Ето защо аз съм много заинтересован как ще приключи всичко. Няма да давам допълнителни коментари, докато Висшата лига не обяви своята присъда. Аз съм много, много заинтересован ... По очевидни причини.

Засега е само "ако" и  "но". Манчестър Сити стана шампион. В момента мога само да ги поздравя за това постижение. Засега няма решение, всичко това остава хипотетично.

Нямам какво да добавя. Ще кажа само, че съм много заинтересован, предвид тежестта на наказанието на УЕФА", заяви Джерард.

  Сподели
447