Тотнъм няма да изпусне Н'домбеле


Н. Гавазов

Тотнъм няма да изпусне Н'домбеле

Тотнъм се намира във финалния етап на преговорите по трансфера на Танги Н'домбеле и вече не би трябвало да изпусне халфа,  въпреки късния интерес на Ювентус.

В четвъртък президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола се усъмни в трансфера на Н'домбеле в Северен Лондон, като заяви, че офертата на Тотнъм от 45 милиона евро е отхвърлена и ако "шпорите" не побързат, след осем дни цената на играча ще се увеличи до 80 милиона евро.

В допълнение към това, имаше слухове, че Ювентус се готви за един късен опит за прихващане на 22-годишния французин, независимо от привличането на Аарън Рамзи и споразумението  с Адриен Рабио от ПСЖ.

Въпреки това, френски източници твърдят, че преходът на Танги в Тотнъм няма как да се провали и на практика е готов.  В момента "шпорите" обсъждат последните детайли на сделката, чието сключване ще бъде обявено в началото на следващата седмица.

Съобщава се, че Н'домбеле ще струва на Тотнъм 62 млн. Ппаунда, но тази сума може да нарасне до 75 млн. заради бонуси. Във всеки случай, тази покупка ще е рекордна в историята на "шпорите".

Напомняме, че по-рано през седмицата Н'домбеле получи разрешение от Лион да посети базата на Тотнъм, където разговаря с представители на лондонския клуб.

  Сподели
486