Фулъм се готви за напускане на звездите


Н. Гавазов

Фулъм се готви за напускане на звездите

Фулъм  се готви за масово напускане на звезди от клуба през следващото лято, след като изпадна от Висшата лига.

След като претърпяха поражение  от Уотфорд с резултат 4: 1 във вторник, "котиджърсите" загубиха дори математическите шансове за оцеляване във Висшата лига.

Така миналогодишният победител от плейофите на Чемпиъншип се завръща във втората английска дивизия. Понижаването на рейтинга ще бъде придружено от значително подновяване на състава, съобщава Daily Mirror.

Най-скъпата продажба на Фулъм през предстоящото лято обещава да бъде Райън Сесеньон, за чиято глава е определена цена от  50 милиона паунда. Тотнъм се интересува от услугите на 18-годишен англичанин.

Голмайсторът на отбора Александър Митрович също може да намери убежище в Премиършип. Футболистът бе закупен миналото лято от Нюкасъл за 22 милиона паунда. Сред претендентите за играча от сръбския национален отбор е Уест Хем. а цената на Митрович е около 20 милиона паунда.

Също така, Фулъм възнамерява да върне нападателя Андре Шюрле на Борусия Дортмунд. Футболистът има договор за двегодишен наем, но той може да бъде прекъснат през лятото.

Със сигурност ще има питане за  полузащитника Жан-Мишел Сери, закупен миналото лято от Ница  за 18 милиона паунда. Накрая, Райън Бабел и Лазар Маркович ще напуснат "Крейвън Котидж"  след изтичане на договорите за наем.

  Сподели
454