Юнайтед е готов да отдаде Санчес под наем


Н. Гавазов

Юнайтед е готов да отдаде Санчес под наем

Нападателят Алексис Санчес не е включен в плановете на мениджъра Оле Гунар Солскяер и ще може да напусне Манчестър Юнайтед през следващото лято - дори и само под наем.

Докато няма почти никакво съмнение за постоянния договор на Солскяер, то  бъдещето на Санчес  е обвито в мъгла. Кариерата на  Алексис в Юнайтед  след прехода си от Арсенал през януари 2018 г. е пълен провал.

30-годишният чилиец  се превърна в голяма тежест за клуба от "Олд Трафорд", защото седмичната заплата на Алексис може да достигне 500 000 паунда, като се вземат предвид бонусите. Това е пречка при  удължаването на договорите със съществуващите играчи, които искат да получават същото възнаграждение, с оглед на това, че Санчес почти няма принос върху резултатите на отбора.

Според The ​​Sun, Солскяер няма да запази Санчес в своя тим. В Юнайтед добре знаят, че трудно могат да намерят купувач за играч, който играе толкова зле и получава астрономическа заплата, така че те са отворени за възможността да отдадат  Алексис под наем.

"Червените дяволи" се надяват, че възможността да бъде нает  бившият играч на Барселона  ще заинтересува клубовете. Ако Санчес успее да възстанови кариерата си извън Манчестър, след това за клуба ще бъде по-лесно да се отърве от Алексис завинаги.

  Сподели
400