Клоп: Салах няма проблем с увереността


Н. Гавазов

Клоп: Салах няма проблем с увереността

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп отхвърли предположенията, че нападателят Мохамед Салах е загубил увереност в себе си.

В събота "червените"  отпразнуваха  победа с 4: 2 над Бърнли, но Салах отново не успя да се отличи. Сега Мохамед може да се похвали само с един гол в последните осем мача, като се вземат в предвид всички състезания.

Въпреки това, Клоп продължава отчаяно да защитава 26-годишния египтянин, когото дори определи като  най-добрия играч на мача с Бърнли.

"Преди две седмици (срещу Уотфорд) вкарахме пет гола. След това  не вкарахме  срещу Евертън и всички започнаха да ме молят за по-атакуващ състав! Когато не вкараме следващия път, вие  отново ще ме питате.

Нямаме никакви проблеми с увереността. Нямахме проблеми след мача с Евертън. Не мислете, че всичко, което сте написали, ни влияе. Повечето от нещата  не ни интересуват. Вие вдигате голям шум, когато вкараме пет гола и ни наричат ​​най-добрия атакуващ отбор на света, след това бележим нула попадения и започвате да говорите, че имаме проблеми с атаката.

Според мен в този мач Мо е най-добрият играч на терена, въпреки че не отбеляза гол. Не съм сигурен дали това ще бъде отразено в рейтингите, защото той е нападател и не е отбелязал гол, но нямаме проблеми с увереността в себе си. Нашите неща вървят добре", заяви Клоп.

  Сподели
398