Почетино: Сега хората осъзнават нашето истинско ниво


Н. Гавазов

Почетино: Сега хората осъзнават нашето истинско ниво

Мениджърът  на Тотнъм Маурисио Почетио  неочаквано заяви, че поражението от 2: 1 в Саутхемптън може да се превърне в добро нещо.

Откривайки резултата с усилията на Хари Кейн през първата половина на съботния мач на "Сейнт Мери“, след почивката "шпорите“ изпуснаха  нишките на  играта и накрая претърпяха третото си поражение в последните си четири мача от Висшата лига.

След този резултат стана окончателно ясно, че Тотнъм не е готов да се бори за титлата и през останалата част от сезона ще се бие за място в Топ 4. Почетино, който заради дисквалификация  гледаше срещата  от трибуните, вижда това като нещо положително.

"Мисля, че е добре, че сега се впускаме  в борбата за влизане в топ 4. Хората вече са наясно с нашето истинско ниво и ще престанат да ни третират с предразсъдъци.

Аз съм малко загрижен за това как отношението ни се промени от първото към второто полувреме. Бяхме арогантни, но в лошия смисъл на думата.

Това показва, че трябва да работим по-добре. Трябва да подобрим всичко, ако искаме да станем един от най-добрите клубове в Европа.

Напоследък се говори много за последната стъпка и необходимостта да се печелят трофеи. Но има възприятие за ситуацията от хората, а има и реалност. Днес сме изправени пред реалността.

Мисля, че моята реакция е същата като вашата и нашите фенове. Трудно е да се обясни второто полувреме и защо позволихме на Саутхемптън да събере  вяра в себе си. Толкова съм разстроен", заяви Почетино.

  Сподели
424